Menu

Data Services

Data Recovery

Data is kwetsbaar. Nalatig handelen, een defect opslagmedium of kwaadwillenden die uw data verwijderen of ontoegankelijk maken. Tal van oorzaken die een grote impact kunnen hebben op de beschikbaarheid van uw gegevens en daarmee uw bedrijfsvoering.

Wij doen er alles aan uw data te redden. U heeft vaak maar één kans!

Het internet biedt talloze herstelsoftware die in voorkomende gevallen meer schade aanrichten dan dat dit iets oplevert. Wij bieden u en uw klanten de beste dataherstel-service. Neem geen risico en vraag ons naar de mogelijkheden.

Data vernietiging

Elimineer het risico dat bedrijfsgevoelige data van je klanten op ongewenste plekken terecht komt. PSG Forensics maakt gebruik van gecertificeerde oplossingen voor het aantoonbaar vernietigen van data.

Backup tape services

Data terughalen van tape? Of het nu gaat om ontbrekende back-up software, een door defecte software beschadigde back-up, een defecte of niet meer beschikbare tape drive, gedeeltelijk overschreven of beschadigde tapes.

Herstel Server Data

Server data zoek? Wij helpen u op efficiënte wijze items te vinden, doorzoeken, herstellen en te exporteren in Microsoft® Office 365, Exchange, SharePoint en SQL Server.

Wilt u meer weten?

Schrijf je in voor de PSG Nieuwsbrief